KIZILAY'DAN ESNAFA MORAL GÜLÜ

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi esnafın hatırını sorarak gül dağıttı.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, pandemi döneminde sıkıntı günler yaşayan esnafa moral vermek amacıyla ziyaretlerde bulunarak, gül dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Mevlana Mahallesi'nde yağmur altında gerçekleşen gül dağıtımına Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, Mevlana Mahalle Muhtarı Zeki Eşgünoğlu ve Kızılay ekibi katıldılar.  Havanın yağışlı olmasına aldırış etmeyen Kızılay ekibi, esnafları tek tek ziyaret ederek, hatırlarını sordu.

 

Ziyaretlerden ve güllerden mutlu olan esnaflar "Bu yağmurlu ve sıkıntılı havada, pandemi döneminde sıkıntılı günler geçiren biz esnaflara moral veren Kızılay'a teşekkür ederiz." Dediler.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Pandemi döneminde zor günler geiren esnafımızı bir nebze olsun moral vermek amacıyla hatırlarını sorarak, gül dağıtımı gerçekleştirdik. Onlar mahallerimizin olmazsa olmazlarıdır. Bugün onlara moral verirken, bizlerde mutlu olduk. Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sayın  Hasan Tahsin USTA'ya ve katılımlarından dolayı Mevlana Mahallesi Muhtarı Sayın Zeki EŞGÜNOĞLU'na teşekkürlerimizi sunarız." Dedi.