Kadem Ekşi'den Gaziosmanpaşa'ya ziyaret.

Türk Kızılay İstanbul Büyükşehir Şube Başkanı Kadem Ekşi, YK Üyesi Kadir Gurbetci, Genç Kızılay İl Başkanı Berat Akova ile birlikte Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi'ni ziyaret etti.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak, şube yöneticileri ve Genç Kızılay ekibi Başkan Kadem Ekşi'yi kapıda karşıladılar.

 

Daha sonra şube merkezine geçen Başkan Ekşi ve ekibi, burada Başkan Yamak ve yöneticiler ile sohbette bulundu. 

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, Gaziosmanpaşa'da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişi yapıldı.  Başkan Yamak ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Büyükşehir Şube Başkanlığı ile koordineli çalışmanın faydalı olacağını belirti.

 

Türk Kızılay İstanbul Büyükşehir Şube Başkanı Kadem Ekşi ise Kızılay'ın Türkiye'de en etkili STK olduğunu dile getirerek, afetlere müdahale ve kriz yönetiminde son derece etkin olduklarını belirtti.  Başkan Ekşi, bu etkinliğe riskleri azaltarak devam edilmesi yönünde çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.

 

Başkan Ekşi, Kızılay'ın kimseyi ayırt etmeden yardımlarını devam ettiğini ve etmeye devam edeceğini belirterek; İstanbul'da önemli çalışmalara birlikte imza atacaklarını söyledi.