Kadınlar Günü ilçenin dört bir tarafında kutlandı.

Kızılay Kadınlar Günü Kutlaması Gerçekleştirdi.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Kadınlar Günü dolayısı ile ilçenin tüm mahallelelerinde çeşitli kuurmlarda etkinlikler düzenleyerek kutlama gerçekleştirdi.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi Engelsiz Kulübü üyeleri Özel Yaşamlar Rehebilitasyon Merkezindeki Kadın Öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.       Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, Küçükköy ve Gaziosmanpaşa Meydanda vatandaşları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.     Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nurettin ÖZTÜRK ile birlikte Kadın Çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.     Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, Rumeli Platformu Kadın Kolları Başkanı Fatma AYDOĞDU ve Kadın Komisyonunu ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.     Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi Küçükköy Kız Meslek ve Teknik Lisesi'nde Kadın Öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.   Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi Özel Atabek Koleji Müdürü Mehmet SARITEMUR ile birlikte Kadın Öğretmenlerin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.   Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi Gop El Ele Derneği Genel Sekreteri Hatice SARI ve emekçi kadın çalışanları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.    

Kadınlar Günü dolayısı ile bir açıklama yapan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyorum.  .

 

Kadınlar medeniyetin ve insanca yaşamanın temel direkleridir. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.

 

Bu anlamlı günde Kızılay olarak Gaziosmanpaşa'nın tüm mahalllerinde ve çeşitli kurumlarda onları unutmayarak ekibmizle birlikte şenlik havasında günlerini kutlayarak hediyeler takdim ettik. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

 

Kadınlar Günü dolayısı ile yine sahada yaptığımız çalışmalarda bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya çok teşekkür ediyorum." Dedi.