Kadınlar Günü'nde MHP'ye Üye Oldular

MHP Gaziosmanpaşa'ya Kadınlardan İlgi...

 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı Kadınlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı. Kadınlar Günü'nde ise MHP ilçe teşkilatı bir sürpriz ile karşılaştı.  Kadınlar Günü'nde Kadınlar MHP'ye üye olmak için geldiler. Duygu Habibe Öksüz'de MHP'ye üye olmak için gelen kadınlar arasında yer aldı. Öksüz, MHP'ye üye olmaktan gurur duyduklarını ifade etti.

 

MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Özen ise gündeme Kadınlar Günü ile ilgili yaptığı açıklamada "Türk tarihi boyunca kadınlarımız her zaman devleti ve milleti için var olmuştur. Kurtuluş savaşında yine kadınlarımızın onurlu mücadelesini ve şehadetlerini görüyoruz. Onların haklarını belki ödeyemeyiz ama bugün var oluşumuzda büyük pay sahibi olan Türk Kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Tüm Kadınların Günü Kutlu Olsun" dedi.

 

Üye kayıtları ile ilgili konuşan Başkan Özen, "Kadınlar Günü'nde partimize gelip üye olan kadınlarımıza teşekkür ediyoruz.  Kadın Kollarımızda ev ziyaretlerine devam ediyor. Partimize büyük bir ilgi olduğunu görüyoruz. 15 Temmuz sonrası MHP'nin duruşu ve izlediği milletten yana siyaset dolayısı ile takdir topluyoruz. 15 Temmuz sürecinden bugüne kadar partimize 3 bin civarında yeni üye kaydı yaptık. Milletimize MHP'ye olan inanç, güven ve teveccühten dolayı teşekkür ederiz" dedi.