Kağıthane'de Sosyal Mağaza...

Kağıthane Belediyesi, ilçe okullarında eğitimlerine devam eden öğrencilerin tüm giyim ihtiyaçlarını karşılarken çocukların gözü ise oyuncak reyonundaydı! Tüm dikkatlerini giysilerden çok oyuncaklara yönelten çocuklara, kendi yaş gruplarına uygun olan oyuncaklarda tek tek dağıtıldı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç; '‘Ayakkabı, elbise, ceket, çanta gibi giyim ihtiyaçlarını karşılayabilecek donanıma sahip Sosyal Mağaza'nın dört mevsime uygun ürün çeşitliliği bulunuyor. Oyuncak reyonundaki ürünleri de çocukların beğenisine sunduk. Çocuklarımızı mutlu etmek bizleri de çok mutlu ediyor.’' dedi.

Düzenlenen etkinliğe Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte eşi Fatma Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sadık Şişman, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sedat Bika ve rehber öğretmenler ve idari amirler katıldı.

SOSYAL MAĞAZA'YA ULUSLARARASI İLGİ
Her yaşa ve beğeniye uygun giyim eşyasını Kâğıthanelinin hizmetine sunan 'Sosyal Mağaza'yı; Güney Kore Sağlık ve Sosyal Yardımlar Bakanlığı, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'ne bağlı Müslüman Kadınlar Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (UETD) ile Almanya grubu da daha önce ziyaret ederek incelemelerde bulunmuştu.