Kağıthane'de Spor Okullarına Kayıtlar Başladı

Spor Okulları kış aylarında çocukların boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak sağlarken bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor.  İlginin yoğun olduğu spor okullarına kayıt  yaptıran çocuklara  uzman öğretmenler tarafından eğitimler veriliyor.

Zamanı hizmete dönüştürdüklerini belirten Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Biz spor alanlarımızla, sosyal alanlarımızla, kültürel alanlarımızla, sosyal tesislerimizle; çocuklarımıza, gençlerimize, yetişkinlerimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız spor okullarında farkında olmadıkları ancak sahip oldukları yeteneklerini keşfederek bunu eğitim hayatlarına uygulama fırsatı buluyor ve geleceklerini şekillendiriyor’’ dedi.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, tekvando, masa tenisi, jimnastik, güreş, satranç, buz pisti, karate, badminton ve halk oyunları gibi toplam 13 branşta eğitim verilecek.

Spor okullarına kayıtlar Yahya Kemal Spor Kompleksinde 12 Ekim’e kadar devem edecek. Belediyenin yaz tatilinde açtığı  yaz spor okullarında da 13 branşta yaklaşık 7 bin çocuk faydalanmıştı.