Kamalak Gaziosmanpaşa'da konuştu: Bu seçimlere sıfır barajla giriyoruz

Kamalak bu seçimlerde baraajın olmadığını ifade etti.

Saadet Partisi büyük İstanbul Mitingini Gaziosmanpaşa Meydanı'nda yaptı. Mitinge binlerce kişi katılarak Saadet Partisi lehine slogablar attılar. Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın, Gaziosmanpaşa'da düzenlenen İstanbul Mitinginde yaptığı konuşmanın satır başları şöyle oldu:

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, “Saadet Partisi’ne verilen oylar boşa gider diyorlar. Diğer partilere verilen oylar onlara gidiyorda Saadet Partisi'ne verilen oylar niye boşa gitsin.  Bir seçim çevresinde adayımız 40 bin oy almış olsun. Barajı geçen partinin adayı ise 30 bin ile seçilsin. Partimiz barajı aşamazsa bile Anayasamız gereği, Anayasa Mahkemsine giderek bu vekilliği geri alacağız. Bu seçimlere sıfır barajla giriyoruz, siz yeter ki milletvekili seçilecek kadar oy verin. Seçilenleri Meclise sokmak da bizim boynumuzun borcu” dedi.

İktidara eleştiriler getiren Kamalak "Ülkemizde  her gün gelen şehit haberleriyle sarsılıyoruz. Bütün bu acılar yetmezmiş gibi bir de iktidardakiler, 'Sivas'ın doğusuna bile gidemezsiniz' diye kendi kusurlarından prim çıkarmaya çalışıyorlar. İyi de arkadaş, 13 yıldır iktidarda sen değil misin? 13 yılda ülkeyi bu hale getiren sen değil misin? Bugün Sivas'ın ötesine gidilemiyorsa bu senin suçun, senin ihmalin, senin kusurun değil mi?" Şeklinde konuştu.

Mustafa Kamalak konuşmasını şöyle sonlandırdı: "Biten sadece tarım mı, hayvancılık mı, sadece sanayimi. Kardeşliğimizi de bitiriyorlar. Eğer söylediklerimi onaylıyorsan yüreğinin sesini dinle oyunu Saadet Partisi'ne oy ver" dedi.