Kan bağışı acil değil sürekli bir ihtiyaçtır

Ramazan ayı ve pandemi dolayısı ile azalan kan stoklarını arttırmak amacıyla vatandaşların kan bağışı yapmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu amaçla AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı ve Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi tarafından kan bağış kampanyası düzenlendi.

 

Gaziosmanpaşa Meydan'da başlayan kan bağış kampanyasının programı şöyle:

 06 Mayıs Perşembe Gaziosmanpaşa Meydan Saat 20:30 -01:00
 07 Mayıs Cuma Gaziosmanpaşa Meydan ve Küçükköy Meydan Saat 20:30 - 01:00
 08 Mayıs Cumartesi Gaziosmanpaşa Meydan ve Hürriyet Mah. Kapalı Cad. Saat 20:30 -01:00
 09 Mayıs Pazar Gaziosmanpaşa Meydan ve Karadeniz Mah. Muhtarlık Önü Saat 20:30 - 01:00

 

Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, "Kan bağışı acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Bu nedenle fırsat buldukça kan bağışı yapmalıyız. Bağış yapacak kişi ve kurumları da teşvik ederek kan bağışını artırabiliriz. Bu noktada bağışta bulunan ve kampanya düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum." Dedi.

 

Kan bağış kampanyasında ile ilgili konuşan AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, "Kızılay'ın kan stokları azalıyor çağrısına kayıtsız kalmayıp, ilçe başkanlığı olarak kan bağışı kampanyamızda Gaziosmanpaşa ve Küçükköy Meydanında kurduğumuz çadırlarda kan bağışlayan vatandaşlarıma ve teşkilatımıza yürekten teşekkür ediyorum. Unutmayalım,Hayat kurtarmak kanımızda var." Dedi.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ise, "AK Parti Gaziosmanpaşa ve Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'nin  ortaklaşa düzenlediği kan bağışı kampanyasında gönüllü kardeşlerimiz ile bir araya geldik. Bağışta bulunan tüm kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Unutmayalım! Kan bağışı hayat kurtarır." Dedi.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "Gaziosmanpaşa AK Parti İlçe Başkanlığı ve Kızılay Şubemiz ile birlikte ortaklaşa kan bağışı kampanyası gerçekleştirdik. Kan bağışı kampanyamıza katılım sağlayarak bizleri onurlandıran Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcımız Sayın İsmail Hakkı TURUNÇ, Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA ve Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Fatih AYDEMİR’e Teşekkür ederiz. Hayat Kurtarmak Senin Kanında Var."  Dedi.