Kansız Ailesinin Acı Günü!

Hasan Kansız'ın ağbisi Recep Kansız vefat etti.

Gaziosmanpaşa'da dün 14.00 sıralarında acı bir olay meydana geldi. Sarıgöl Mahallesi Marmara Caddesi 2 numarada fırıncılık yapan Recep Selim Kansız uğradığı silahlı saldırı sonrası vefat etti.

Kardeşi Hasan Kansız, olayın bazı yayın kuruluşlarında farklı lanse edildiğini ifade ederek Gophaber'e şu açıklamada bulundu: "Abim Recep Kansız Sarıgöl Mahalle'inde fırın işleten bir esnaftır. Abimin oğlu ile mahalleden bir arkadaşın oğlu arasında bir tartışma yaşanır. Abim ve arkadaşı tartışmayı ayırır ve olayı tatlıya başğlar. Daha sonra diğer çocuğun arkadaşı H.B. isimli şahıs gelerek fırının önünde oturan abim Recep Kansız, oğlu İzzet Kansız ve orada bulunan Ahmet Bostan'a ateş etmeye başlar. Üçününde başına ve vücutlarına kurşun isabet ediyor. Abim Recep, olay yerinde vefat etti. Oğlu İzzet ve Ahmet Bostan yoğun bakımda ve hayati tehlikleri devam ediyor. Olayın siyasi veya husumet kaynaklı bir sebebi yoktur. Çeşitli yayın organlarında çıkan haberler asılsız ve doğru değildir" dedi.

Cenaze ile ilgili konuşan Hasan Kansız, "Abimin vefatı dolayısı ile telefonla arayan, hastaneye gelerek baş sağlığı dileyen dostlarıma teşekkür ediyorum. Cenazemiz 17 Şubat Salı günü, Gaziosmnapaşa Merkez Camii'nde öğlen namazı sonrası kılınacak cenaze namazı sonrası, Karlıtepe Aile Mezarlığı'nda toprağa verilecektir" dedi.

Olay sonrası kaçan H.B.'nin polis tarafından aranmasına devam edildiği öğrenildi.

Silahlı saldırı sonrası ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören İzzet Kansız'da 21 Şubat 2015 Cumartesi günü vefat etti. İzzet Kansız'ın cenazesi 22 Şubat Pazar günü, Gaziosmanpaşa Merkez Camii'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası Karlıtepe Mezarlığı'nda toprağa verilecek.