Kapısında otururken Başkan Usta ile canlı bağlantı kurdular

Pazariçi Mahallesi'nden Başkan Usta'ya telefon var.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ve beraberindekiler her zamanki gibi yine mahalelerde sosyal yardımlara devam etti. Bugün Pazariçi Mahallesi'nde dağıtım yapan ekip, ilginç bir olayla daha karşılaştı.

 

Dağıtım esnasındaki ilginç olayla ilgili olarak konuşan Başkan Yamak, "Pazariçi Mahallesi'nde ihtiyaç sahiplerine yağ ve kavurma dağıtımı gerçekleştirdiğimiz sırada sokakta kapısında oturan bir grup mahalleli ile karşılaştık. Tesadüfen denk geldiğimiz mahalle sakinlerimizin sohbetine ortak olduk.

 

Sohbet esnasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın selamını ilettik. Mahalle sakinlerimiz Başkanımız Sayın Usta'yı sevdiklerini ve görüşmek istediklerini ifade edince, bizde Başkanımız Sayın Usta'yı aradık.

 

Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta telefonumuzu ilk çalmada açınca bizde mahalle sakinlerimizden Halise ablamıza telefonu uzattık. Halise ablamız ile görüşürken mahalle sakinlerimizde Başkan Usta'ya selam ve sevgilerini ilettiler. Mahalle sakinlerimiz Başkanımız Usta ile görüşmelerinden dolayı son derece mutlu oldular.

 

Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'da mahalle sakinlerimizin hatırlarını sorarak selamlarını ilettiler. Başkanımız Usta'ya mahalle sakinlerimizi mutlu ettiği ve bizlere verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ederiz." Dedi.