Karamollaoğlu: 24 Haziran'daki siyasetimizin geri dönüşünü yerelde göreceğiz

Yerel seçimler ile ilgili konuşan Karamollaoğlu, “24 Haziran sürecinde ortaya koyduğumuz ve toplum kesimleri tarafından kabul gören siyaset tavrımızın geri dönüşünü yerel seçimlerde göreceğiz” dedi.

 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi, Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’nı yoğun bir tempo ile gerçekleştirdi. Başta iç ve dış gündemin önemli başlıklarının konuşulduğu toplantıda, Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimler ile ilgili de yol haritası üzerinde duruldu. Karamollaoğlu, çalkantılı süreçlerden geçen ekonomi ile ilgili ise, “İsrafın, yolsuzluğun, tüketimin, plansız yatırımların derhal önüne geçilmeli. Kendi öz kaynaklarımız ile üretime dayanan bir ekonomi anlayışına geçilmeli” diye konuştu.


NET BİR YOL ÇİZİLMELİ

Toplantının basına açık bölümünde konuşan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaşanan bu krizde hükümetin arkasında olduklarını belirten Karamollaoğlu, “Ancak hükümet ve Sayın Cumhurbaşkanı da yaşanan durum ile ilgili net bir yol haritası çizmelidir” dedi.

 

Kaynak: Milli Gazete