Karayolları Mahallesi spor tesisi bekliyor...

Karayolları Mahallesi Park ve Spor Alanı Bekliyor...

Gaziosmanpaşa Karayolları Mahalle sakinleri yeşil alan, park ve spor tesisi yönünden sıkıntılı. Mahallede park ve yeşil alan az.  Spor tesisi de sıkıntılı.

Mahallede TEM kenarında büyük bir futbol sahası var. Toprak zemine sahip bu saha bakımsız, her tarafı dökülüyor. Kenarlarına otlar büyümüş, saha içersinde futbol oynamaya çok elverişli değil.

Mahalle sakinlerinden bazı kadınlar buraya spor yapmaya geliyor. Kadınlar "Sabah buraya erken gelemiyoruz. Madde bağımlısı veya başka birileri olabiliyor. Akşamda gelemiyoruz. Otların arasına insanlar oturuyorlar. Burada saha ve çevre düzenlemesi yapılarak hizmetimize açılmalı. Saha yapayda olsa çimlendirilmeli. Çocuklarımız ve biz burada spor yapmalıyız. Ama halk olarak ne bizimle ne de saha ile ilgilenen yok." Şeklinde konuştular.

Bazı mahalle sakinleri ise TEM konutlarının olduğu bölgede halka açık yeşil alan yapılabileceğini ama her tarafı konuta açtıklarını, kendilerinin burada nefes alamadıklarını söylüyor. Vatandaşlar, parkı bahçesi olan konutlar yapılacağının söylendiğini ama önce boş ve müsait alanlarda parkların ve spor alanlarının yapılması gerektiğini ifade ediyor.