Kardak'ta Kahraman, Hasdal'da Hapis Ali Türkşen Gaziosmanpaşa'da...

Kardak Krizi'nde kahraman, Balyoz davasında feto mağduru Ali Türkşen Gaziosmanpaşa'da vatandaşlara bir araya geldi.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, genel merkez yöneticilerini Gaziosmanpaşa'da esnaf ve vatandaşlara buluşturmaya devam ediyor. İyi Parti'nin geçtiğimiz gün misafiri GİK Üyesi Ali Türkşen oldu. 

 

Türkşen, Kardak krizi sırasında adaya çıkan timim başındaydı ve Kardak kahramanı olarak yıllarca anıldı. Aynı Türkşen, Balyoz davasında fetö kumpasıyla 3.5 yıl Hasdal Askeri Cezaevi'nde tutuklu kaldı. Daha sonra beraat etti.

 

Vatandaşlar Ali Türkşen'e meydanda büyük ilgi gösterdiler. Esnaf ise Ali Türkşen'in ile sohbet etmekten memnun kaldığı görüldü. Türkşen, İyi Parti ile Türkiye'nin iyi olacağını ifade etti.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız Türkşen'in ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Kardak'ta kahraman, Hasdal'da mağdur olan Sayın Ali Türkşen'i Gaziosmanpaşa'da misafir ettik, vatandaş ve esnafımızla buluşturduk. Vatandaşlarımızın İyi Parti'ye ve Ali Türkşen'e ilgisi büyük oldu. Bu ilgiden ve dolayı tüm Gaziosmanpaşalı hemşerilerimize teşekkür ederiz."

 

Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olması için yapılan imza çalışması hakkında konuşan Başkan Yıldız, "Biz liderimiz Sayın Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak için söz verdik. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Şimdi Cumhurbaşkanı adaylığı için vatandaşlarımızdan seçim kurullarına gidip imza vermeleri isteniyor. Vatandaşlarımız 4-9 Mayıs tarihleri arasında  ilçe seçim kurullarına bizzat giderek tercih ettiği aday için imza verecek. İyi Parti olarak Gaziosmanpaşalı hemşerilerimi liderimiz Sayın Meral Akşener için imza vermeye davet ediyorum. Vatandaşlarımız Küçükköy'de bulunan seçim kuruluna bizzat giderek imza verebilecekleri gibi, kendilerini bizde götürebiliyoruz. Bunun için ekip kurduk, araçlarımız hazır. İmza vermek için vatandaşlarımızın bize ulaşmaları yeterli olacaktır.