Kastamonulular Erkan Kaya'yı misafir etti.

Erkan Kaya Kas-Der Üyeleriyle Buluştu.

 

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi'nde bulunan Kastamonulular Dayanışma Derneği (Kas-Der) Gaziosmanpaşa Şubesi, CHP Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Erkan Kaya'yı misafir etti.

 

Toplantıya Şube Başkanı Bahattin Üründü, bazı muhtar ve adayları, dernek üyeleri katıldılar.  Toplantıda zaman zaman mevcut iktidar ve belediyeye yönelik eleştiriler dile getirildi.

 

Burada konuşan Başkan Adayı Erkan Kaya, verilen hakların geri alınamayacağını, Mevlana Mahallesi'ndeki parkta Şerife Bacı isminin parka geri getirilmesi gerektiğini ifade etti.  Yönetim anlayışını dile getiren Kaya, ilçeyi her yönüyle ele aldıklarını, yakında projelerini açıklamaya başlayacaklarını söyledi.

 

Bu arada eğitimci Hikmet Şahin, CHP Gaziosmanpaşa'dan meclis üyeliği için başvurduğunu açıkladı. Hikmet Şahin ilçede birçok okulda öğretmen ve idareci olarak görev yapan bir isim. STK faaliyetleri ile de öne çıkan Şahin,  Kastob bşk yrd, Kasder Gaziosmanpaşa Şb. Yöneticisi görevlerini yürütüyor. Ayrıca Kastamonu Daday Derneği'nde on yıl başkanlık yaptı.