Kaymakamlık Geçici Süre Küçükköy'e Taşınacak...

Uzun yıllardır Gaziosmanpaşa'ya hizmet veren Hükümet Konağı, yıkılıp yeniden yapılacak.

 

Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' dileklerini iletti. Ziyarette ilçe ile ilgili genel sohbette bulunuldu.

 

Kaymakam Oktay Çağatay, Gaziosmanpaşa'da görev yapmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, son günlerde ilçe gündemini meşgul eden kaymakamlık binası ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Kaymakam Çağatay, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun girişimleri ile Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın yıkılıp, aynı yerde daha modern bir hükümet konağı yapılacağını, projenin bakanlıkta hazırlandığını ifade etti.

 

Kaymakam Çağatay, "Yeni Hükümet Konağı'nın yapımı süresince, kamuya kira yükü getirmemesi için elimizdeki var olan binayı kullanacağız. Küçükköy'de, taşınan vergi dairesi binasına geçeceğiz. Buraya Kaymakamlık, Nüfus Müdürlüğü ve Tapu Müdürlüğü taşınacak. Milli Eğitim Müdürlüğü bir okulumuz bünyesine taşınacak. Merkez Polis Karakolu belediyemizin gösterdiği bir yere taşınacak. Yeni bina Gaziosmanpaşa'ya daha iyi hizmet verir durumda olacak." Şeklinde konuştu.