''Kesişme; İyi Ki Varsın Eren'' için Kızılay özel gösterim düzenlendi.

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi Gönüllüleri kalabalık bir katılım ile, Trabzon Maçka'da 11 Ağustos 2017'de, teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Eren Bülbül ve şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in öyküsünü anlatan "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini izlediler.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Gaziosmanpaşa Kızalay Şubesi olarak Şehidimiz Eren BÜLBÜL’ün anısına çekilen 'Kesişme; İyi ki Varsın Eren' filmini Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’nın destek ve katkılarıyla izledik.

 

Eren Bülbül'ü korumak için siper olarak şehit düşen Mehmetçiğimiz Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik ve vatanı için 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül'ün hayatlarını anlatan film bizleri ve gönüllülerimizi derinden etkiledi.

 

Gençlerimize Eren Bülbül’ün vatan sevgisini anlatmak istedik. Eren Bülbül’ün vatanımıza fedekarca nasıl hizmet ederek canını verdiğini ve bu vatan için nasıl şehit düştüğünü anlamalarını istedik. Filmi izlerken hem duygulu anlar yaşadılar, hem de çok şeyin daha iyi farkına vardılar. Kızılay Gönüllülerimiz bu imaknı sağladığı için Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ta teşekkürlerini ilettiler." Dedi.