Kıızılay'dan Lise Gönüllüleri Voleybol Turnuvası

Kızılay Gençleri Sporla Buluşturuyor.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, gençleri toplumsal çalışmaların içerisinde tutmanın yanısıra, boş zamanlarını da spor ile değerlendirmelerini sağlıyor. Kızılay dostluk ve spor amaçlı Voleybol Turnuvası başlattı.

 

Voleybol Turnuvası ile ilgili konuşan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Gençlerimizi sosyal çalışmaların içerisinde tutarak, milletimize faydalı bireyler olarak yetişmesi için gayret gösteriyoruz. Bunun yanı sıra çeşitli etkinlikler düzenleyerek moral ve motivasyonlarını artırıyoruz. Aynı zamanda, boş vakitlerinde spor yapmaları için imkanlar oluşturuyoruz.

Bu amaçla liselerde oluşturduğumuz gönüllülerimiz arasında, lise başkanlarımız aracılığı ile 18 lisemizde voleybol takımları oluşturduk. Oluşturduğumuz bu takımlarımız arasında Voleybol Turnuvası başlattık. Turnuvamızda spor yapan gençlerimizin dostluk ve kardeşlikleri de pekişiyor.

 

Turnuvamızın ilk maçını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’nın destek ve katkıları ile Belediyemizin Spor Salonu'nda gerçekleştirdik." Dedi.