Kılıçdaroğlu ile 24 gün yürüyen 69'luk Gaziosmanpaşalı...

Mehmet Akçeken, Kılıçdaroğlu ile 24 gün yürüdü...

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan İstanbul'a 24 gün süren 450 kilometrelik Adalet Yürüyüşü gerçekleştirdi. Bu yürüyüşe, Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'nde oturan 69 yaşındaki Mehmet Akçeken'de katıldı. Akçeken, 24 gün boyunca, Kılıçdaroğlu gibi yollarda geceleyerek 24 gün boyunca 450 kilometre yürüdü.

 

CHP Gaziosmanpaşa Mevlana Mahalle Temsilciliği'de bu yürüyüşten dolayı Mehmet Akçeken'e bir plaket takdim ettiler. Plaket takdimi dolayısı ile mahalle temsilciliğinde bir program düzenlendi. Düzenlenen programa CHP İstanbul Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu, Didem Engin, Meclis Üyeleri Ahmet Gürbüz, Ferhat Epözdemir, Mahalle Temsilcisi Nurten Aksüt, ilçe yöneticileri ve parti üyeleri katıldılar.

 

Programda konuşan Milletvekili Didem Engin, "Mehmet amcayı yaşına rağmen yürüyüşü sonuna kadar devam ettirmesinden dolayı tebrik ediyorum. Bu yürüyüş bir umudun başlangıcı oldu. Adalet arayan binlerde vatandaşımız var. Halkımızın adalet arayışı için daha çok çalışacağız." Şeklinde konuştu.

 

Sezgin Tanrıkulu ise yaptığı konuşmada, "Bu yürüyüş bitti ama adalet gelmiş değil. Ancak milletimize güven verdik. Bu sorumluluğun farkındayız. Örgüt olarak yurttaşlarımıza tek tek ulaşıp konuyu anlatmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin CHP'den başka şansı yok." Dedi.