Kılıçdaroğlu'ndan İyi Partililere Teşekkür

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Sultangazi Yunusemre Mahallesi'nde düzenlenen mitinge katıldı.

 

Kılıçdaroğlu'nun mitingine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sultangazi Belediye Başkan adayı Haluk Bozkurt, Gaziosmnapaşa Belediye Başkan Adayı Erkan Kaya, İyi Parti Erzurum Milletvekili Naci Cimisli, CHP Sultangazi İlçe Başkanı Murat Poyraz, İyi Parti Sultangazi İlçe Başkanı Sinan Taşkın eşlik ettiler.

 

Miting öncesi İyi Parti'den meclis üyesi adayı gösterilen Enver Hamzaoğlu ve İlçe Başkanı Sinan Taşkın ile sohbet eden Kemal Kılıçdaroğlu, kendilerine verdikleri destek için teşekkür etti.

 

Enver Hamzaoğlu ise Millet İttifakı olarak Sultangazi'de iyi olduklarını, iyi bir teveccüh gördüklerini ifade ederek, seçimleri kazanmak için durmaksızın çalıştıklarını belirtti.

 

Kılıçdaoğlu mitingte yaptığı konuşmada, mevcut hükümet ve belediyelerin nereye harcamalar yaptıklarını denetleyecekleri ifade ederek "Hükümetten para gelmezse belediye hizmet veremez diye propaganda yapıyorlar. Buna inanmayın." dedi.

 

 

Milliyetçi tabana da seslenen Kılıçdaroğlu, "Milliyetçilik bizim altı okumuzdan birisidir. Milliyetçilik kimlik üzerinden yapılmaz. Milliyetçilik vatanseverliktir. Bayrağımızı seviyoruz. Memleketimizi seviyoruz. İnsanımızı seviyoruz. Hep beraber yaşamak istiyoruz." dedi.