Kilo Aldırıcı Ek Ürünler

Bu doğrultuda kişilerin direkt olarak yedikleri yiyecek miktarını arttırmaları mümkün olmuyor. Bu kapasiteleri olmazken kişilerin sürekli kendisini zorlaması gerekebiliyor. Buna ek olarak direkt olarak kişiler yüksek miktarda yemek yemeye başlarlarsa kiloyu yağ olarak alıyorlar ve bunun sonra göbek ya da kalça bölgelerinde birikmeler oluyor. Bu da kişilerin fiziklerinin tamamen bozulması anlamına gelirken bu şekilde mutlu olamıyorlar. Bu sebeple çeşitli destek ürünleri ile birlikte kontrollü olarak kilo alınması gerekiyor.

 

Bu aşamada yedikleri yemeklere ek olarak kişiler mega max besin desteği gibi özel ürünleri kullanıyorlar. Kişilerin kilo alabilmesi için karbonhidrat ve yağa ihtiyaçları olurken bunun yanında protein ile de kas oluşumlarını desteklemeleri gerekiyor. Bu maddelerin tamamının da yenilen besinlerden yeteri kadar alınması mümkün olmuyor. Bu sebeple de birçok kişi bu ürün ile birlikte belirli oranlarda maddeyi vücutlarına almış oluyorlar. Tamamen doğal olarak elde edilen bu maddeler ile birlikte kişilerin çok yüksek miktarda yemek yemelerine gerek olmuyor. Bu ürün ile birlikte kısa sürede kilo almaya başlayan kişiler bu dönemi spor ile desteklerinde kas olarak vücutlarında kilo artışı sağlıyorlar. Bunun yanı sıra iştah açıcı özelliği ile birlikte protein ağırlıklı beslenmede de kişilere büyük destek oluyor.

 

Türkiye merkezli olarak üretilen ürünün tüm özellikleri ambalajında açıkça dile getirilirken kullanım yönünden de oldukça rahat bir ürün olarak gösteriliyor. Ürünün ambalajında 240 gram destek ürünü yer alıyor. Bu ürünün bir defa kullanacak olan kişiler 5 gram olarak 1 bardak suya ya da süte katıyorlar. 5 gramının içerisinde hem protein hem karbonhidrat yer alırken bu maddelere yağ, lifler ve çinko eşlik ediyor. Böylece kişiler yemeklerine ek olarak gerek duydukları tüm maddeleri vücutlarına almış oluyorlar. Ürünü kullanırken kişilerin kahvaltıdan ve akşam yemeğinden sonra 1 ölçek kullanması öneriliyor. Bu doğrultuda en doğru kullanımı sağlayacak olan kişiler günde 2 servis kullanım ile günü tamamlıyorlar. Bu miktar spor yapılan ve yapılmayan günlerde değişiklik göstermezken istenildiğinde diğer kilo aldırıcı ürün olan Gainer ürünleri ile de beraber kullanılabiliyor.

 

Ürünü kullanırken kişilerin süt kullanması durumunda yağsız ya da orta yağlı süt seçilmesi gerekiyor. Aksi halde kullanıcılar ürünün vücut içerisinde emilimini geciktirmiş oluyorlar. Ürünün içerisinden 48 servis çıkarken 24 gün içerisinde ürün tüketilmiş oluyor. Bunlara dikkat ederek kullanıldığında kullanıcılar kilo aldırıcı ürünler ile birlikte ideal kilolarına gelmiş oluyorlar. Bu aşamada kullanım süresini de göz önünde bulunduran kişiler ihtiyaç duydukları kadar satın alarak ürünü kullanıyor.

 

Fitbull sitesi bu ve benzer ürünlerin satın alınabileceği en iyi internet sitesi olarak gösteriliyor. Genel olarak kişiler bu ürünü istedikleri kiloya çıkana kadar kullanacakları için bir paket yeterli olmayabiliyor. Bu aşamada Fitbull sitesi ürünü 49 TL gibi uygun bir fiyattan satın alırken ikinci üründe indirimler başlıyor. Bu indirim furyası aynı anda 5 adet alınana kadar devam ediyor. Kişiler iki ürün alırken tanesine 44,50 TL öderken bu bedel üçlü alışverişlerde 43 TL oluyor. 4 kutu alan kişiler her kutu için 42,25 TL ödüyor ve beş kutu alarak en uygun fiyattan alışverişlerini tamamlamak isteyen kişiler 39,80 TL ödeyerek her bir kutuyu satın alıyorlar.