Kış Spor Okulları Hediyelerle Başladı

Kendisi de eski bir sporcu olan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın gençlere ve spora verdiği destek tüm hızıyla devam ediyor. 6 farklı branşta hizmet verecek Eyüp Belediyesi Kış Spor Okulları törenle hizmete girerken, öğrenciler kadar veliler de heyecanlıydı.

Toplam 1650 Eyüplü öğrencinin kayıt yaptırdığı programda tenis, basketbol, voleybol, futbol, uzak doğu sporları, atletizm spor dallarının yanında kürek, yelkenli ve dragon gibi su sporları da aktivite olarak yapılacak.

SPOR MALZEMELERİ DE BELEDİYEDEN
Eyüplü öğrencilerin eğitim alacağı Kış Spor Okulları’nın açılış programında konuşan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Gençliğe, spora, eğitime destek vermeye söz vermiştik. Her fırsatta, çocuklarımızı spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Çünkü çocuklarımızın spor yapması, faydalı işlerle meşgul olmaları gerekiyor. Enerjilerini atamayan çocuklar, zararlı alışkanlıklara yönelebiliyor. Biz bugün hem spor okullarımızı açıyoruz, hem de eşofman takımı, çanta, havlu, spor çorabından oluşan spor malzeme çantasını 1650 çocuğumuzun tamamına hediye ediyoruz. Öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.