Kızılay'a Otogar Görevi

İstanbul'u etkisi altına alan olumsuz hava şartları nedeniyle okullar tatil edildi, kamu kurumlarında memurlar idari izinli sayıldı. Fakat kendini tatilde veya idari izinli saymayıp sahada millete hizmete devam edenler görev başında.

 

Hava şartlarından dolayı Gaziosmanpaşa Kızılay ekibide sahada vatandaşlara desteğe devam ediyor. Çalışmaları ile ön plana çıkan Kızılay Gaziosmanpaşa ekibi bu kez Alibeyköy Cep Otogarı'nda görevlendirildi.

 

Saha çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta, olumsuz hava şartları dolayısı ile milletimize destek olma adına çalışmalarını sürdürüyor. Kızılay olarak bizde başkanımıza olumsuz hava şartları sebebiyle sahada yaptımız çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, istişare ettik.

 

Belediye Başkanımızın verdiği desteklerle gerek Gaziosmanpaşa'da, gerekse otogarda soğukta kalan, yolda olan halkımıza destek olmaya çalışıyoruz. Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklenen önümüzdeki günler için de otogarda ve sahada gündüz ve gece sabaha kadar destek nöbetimiz devam edecek.

 

Bu noktada sahada halkımıza gece gündüz destek çalışması yapan ekip arkadaşlarıma ve bizlere verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ediyorum." Dedi.