Kızılay Bayramlaşmaya Başkan Usta ile Başladı.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi Ramazan Bayramı'nda yoğun bayramlaşma etkinliği gerçekleştirdi.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Ramazan Bayramı dolayısı ile Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile bayramlaştıktan sonra, ilçe meydanında vatandaşlarla bir araya geldi. Daha sonra ise ev ziyaretleri gerçekleştiren Kızılay ekibi Ramazan Bayramı'nı yoğun bir bayramlaşma trafiği ile geçirdi.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak Ramazan Bayramı kutlaması ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ramazan boyunca yanlarında olmaya çalıştığımız milletimizin bayramda da yanlarında olmak için sahadaydık.  İlk bayramlaşmamızı çalışmalarımızda bizlere her zaman destek olan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’nın bayramlaşma programına, Bakanımız Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA’nın katılımıyla birlikte gerçekleştirdik.

 

Daha sonra ilçe meydanımızda Ramazan Bayramı dolayısıyla vatandaşlarımızın bayramını kutlayarak çocuklarımıza hediyeler dağıtık.

 

Arından mahallelerimizde ev ziyaretlerinde bulunarak bayramlşama gerçekleştirdik. Karayolları Mahallemizde bulunan Nejla ablamıza bayramlaşma ziyaretimizde Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’yı çok sevdiğini söylemesi üzerine başkanımızla telefonla görüşerek bayramlaşma mutluluğuna ortak olduk.

 

Kızılay olarak gerek Genç Kızılay oluşturmamızda, gerek Kızılay Kadın Kolları kurmamızda, Kızılayımızın güçlenmesinde, milletimize hizmet noktasında bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahisn Usta'ya Gaziosmanpaşalılar adına teşekkür ediyoruz." Dedi.