Kızılay Beraat Kandili dolayısı ile lokma dağıttı.

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Berat Kandili dolayısı ile, lokma dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Özel pişirme aracı içersinde sıcak sıcak ikibin kişilik lokmalar vatandaşlara dağıtıldı. Küçükköy Meydan'da gerçekleştirilen lokma dağıtımına Türk Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak katıldılar.

 

Genel Sekreter Hüseyin Can ve Başkan İsmail Yamak, ikrama katılan vatandaşların kandillerini kutlayarak bir süre loklamaları kendileri dağıttılar. Sosyal mesafe uygulanarak yapılan dağıtıma vatandaşların ilgisi yoğun oldu. İkramlardan dolayı Kızılay'a teşekkürlerini ilettiler.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, etkinlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kızılay olarak Berat Kandili dolayısı ile vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunduk. Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizin Berat Kandillerini kutluyorum. Her zaman milletimizin yanında, onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Bu arada etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Kızılay Genel Sekreterimiz Sayın Hüseyin Can'a, Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya destek ve katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz." Dedi.