Kızılay’dan Çocuklara Bayramlık Sürprizi

Kurban Bayramı'na yaklaştığımız bugünlerde yardım çalışmalarını ara vermeden devam eden Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, bayram öncesi ihtiyaç sahibi çocukları tespit ederek bayramlıklarını hediye etti.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, yıl boyu devam ettirdiği sosyal duyarlılık çalışmasına bir yenisi daha ekleyip, Kurban Bayramı öncesi sürpriz yaparak 500 çocuğa bayram hediyesi dağıttı. Gaziosmanpaşa Belediyesi Plevne Salonu'nda yapılan dağıtımda çocuklar, elbiseleri, ayakkabıları deneyerek ve beğenerek aldılar.

 

Hediye dağıtımına çocukları ile gelen aileler son derece mutlu oldular. Deneyerek ve beğenerek aldıkları kıyafetler sonrası mutlu olan aileler ve çocuklar Kızılay'a ve görevlilerine teşekkür ettiler.  Kızılay'ın yaptığı bayramlık kıyafet sürprizi çocukların yüzünde kocaman bir gülümse bıraktı. 

 

Yıl boyu sosyal yardımların devam ettiğini belirten Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, ''Kızılayımız her zaman  ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanındadır. Yıl içerisinde vatandaşlarımıza çeşitli sosyal yardımlarımız devam etti. Bugün de Kurban Bayramı öncesi 500 çocuğumuza hediyelerini takdim ettik. Onların gözlerinde gördüğümüz mutluluklar, bizleri onlar kadar mutlu etti.

 

Kızılayımıza her türlü desteği veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta, çocuklarımızın bu mutluluğu yaşamasında destek oldular. Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya katkı ve desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Ne mutlu ki bu ulvi görevde bizimle olanlara, Kızılayımıza destek verenlere... Teşekkürler hepsine..." Dedi.