Kızılay'dan yangınzedelere yardım eli

Kızılay, Türkiye'nin Ege ve Akdeniz bölgelerinde 28 Temmuz'dan bu yana çıkan yangınlarda, merhamet elini bu kez yangın zedelere uzatıyor.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, Kızılay'ın  afet durumunda her zaman milletimizin yanında olduğunu belirterek, "Kızılayımız her türlü doğal afet veya çeşitli ihtiyaç duurmunda milletimizin yanındadır. Yangının ilk çıktığı günden bugüne kadar Kızılayımız bölgede milletimize yardıma devam etmektedir.

 

Bizlerde bu yardımlarda bir damla su olmak amacıyla, Gaziosmanpaşa'da hayırseverlerimizin de desteği ile erzak ve giysi kolileri hazırladık.  Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak Ege ve Akdeniz’in farklı bölgelerinde çıkan yangınlardan etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere gıda ve giyim yardımlarımızı afet bölgesine gönderdik.

 

İnşallah milletimiz bir daha afet ve felaketlerle karşılaşmaz. Bu afetin yaralarını da yine hep birlikte saracağız. Kızılay olarak bizler, her zaman milletimize yardım ve desteğe hazırız. 

 

Afet bölgesine yardım yapacak vatandaşlarımız ise şubemize gelerek bağışta bulunabilir. İsteyen vatandaşlarımız  2868'e “YANGIN” yazıp mesaj (SMS) yollayarak da 10 TL bağışta bulunabilir." Dedi.