Kızılay Gaziosmanpaşa Gelenekle Geleceği Buluşturdu.

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Türkiye ve tüm dünyadaki geleneksel sporların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla oluşturulan Etnospor Deneyim Merkezi'ni ziyaret ederek etkinliğe katıldılar.

 

Türk Kızılay Büyükşehir İl Başkanlığı'nın Etnospor ile yaptığı protokol çerçevesinde düzenlenen etkinliğin açılışı, Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi ile gerçekleştirildi.

 

Kızılay İl Başkanı Kadem Ekşi burada yaptığı konuşmada, "Bu etkiliğin açılışını Gaziosmanpaşa ile yapmak istedik. Gaziosmanpaşa'nın sahada aktif olarak çalışmalarını yakından takip edyoruz. Biz her zaman çalışanı takdir edip, yanında oluruz. Bizden hangi desteği isterlerse vermeye devam edeceğiz." Dedi.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "Türk Kızılay Büyükşehir İl Başkanımız Sayın Kadem EKŞİ’nin Etnospor ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde etkinliğin açılışını Gaziosmanpaşa Kızılay Şubemiz ile gerçekleştirerek, çocuklarımızı geleneksel sporlarımızla buluşturduk. Bizlere bu imkanı sağlayan Türk Kızılay İstanbul İl Başkanımız Sayın Kadem EKŞİ’ye teşekkür ederiz." Dedi.