Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi İftarda Buluşturdu.

Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi yardımda ve iftarda Gaziosmanpaşalılar ile birlikte...

 

Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şubesi belediye kültür merkezinde düzenlediği iftar ile Gaziosmanpaşalıları bir araya getirdi. İftar davetine ilçede bulunan kamu kurum müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, medya mensupları ve çok sayıda davetli katıldılar.

 

Türk Kızılayı Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, gelen misafirleri kapıda karşıladı. İftar daveti Gaziosmanpaşa'daki cemiyet hayatına önemli bir katkı sunduğu görüldü. Biribirini bir süredir göremeyen insanlar buluşup, sohbet etme imkanı buldu.

 

Başkan İsmail Yamak iftar öncesi yaptığı konuşmada, "Maneviyatın arttığı, paylaşmanın anlam kazandığı bu mübarek Ramazan ayında iftarımıza katılım sağlamanızdan büyük mutluluk duymaktayız. Gaziosmnapaşalılar olarak bugüne kadar şubemize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Türk Kızılayı'na her türlü desteğini esirgemeyen, bu ailenin bir ferdi olan belediye başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ederiz.

 

Bugüne kadar sizlerinkatkıları ile yardıma muhtaç kardeşlerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Unutmayalım ki, Türk Kızılayı ailesi olarak sizlerin destekleri sayesinde var olup güçleniyoruz. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyoru, hayırlı iftarlar diliyorum." Dedi.