Kızılay ilk mahalle teşkilatını Gaziosmanpaşa'da kurdu

İlk Mahalle Teşkilat Toplantısı Karadeniz Mahallesi'nde Yapıldı.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, ilçe genelinde gönüllü üye ve teşkilatlanma çalışmasını sürdürüyor. Bu anlamda İstanbul'da ilk mahalle teşkilatı da Gaziosmanpaşa'da kuruldu. Türk Kızılay Gaziosmanpaşa'da 11 mahalle de temsilcilik atayarak teşkilat kurulumunu tamamladı. İlk mahalle toplantısı ise Karendeniz Mahallesi'nde gerçekleşti.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak mahalle çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; "Gaziosmanpaşa Türk Kızılay Şubesi olarak, 11 mahallemizde mahalle temsilcilerimizi atadık. Aynı zamanda 10'ar kişiden oluşmak üzere mahalle yönetimleri de kuruldu. İlk mahalle toplantımızı Karadeniz Mahalle Temsilcimiz Esmanur Mete ve ekibiyle gerçekleştirdik. Burada mahallede yapılması gereken çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulunduk.

 

Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'nın önerileri doğrultusunda, oluşabilecek afetlere karşı mahallelerde yapılanmamız gerektiğini söylemesi üzerine mahalle teşkilatlanmamıza başladık.

Diğer mahallelerimizde de teşkilatlanmamızı kısa bir süre içerisinde tamamlayacağız." Dedi.