Kızılay Kadın Gaziosmanpaşa'da 110 'uncu Yaşını Kutladı

Türk Kızılay Gaziosmnapaşa Şubesi Kadın Kolları, Kızılay Kadın Kolları 110’uncu kuruluş yıl dönümü nedeniyle kahvaltılı bir etkinlik düzenlndi. Etkinliğe GOP El Ele Dernek Başkanı Nezihe Usta hanımefendi, Kızılay Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Perihan Genç ve Kızılay kadın gönüllüleri katıldılar.

 

GOP El Ele Dernek Başkanı Nezihe Usta hanımefendi, Kızılay'ın Gaziosmanpaşa'daki aktif çalışmalarından dolayı Kadın Kolları'na ve şube ekibine teşekkür etti.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, kuruluş yıldönümü ile ilgili olarak yaptığı açıklamda; "Kızılay KAdın Kollarımız bundan 110 yıl önce kuruldu. Kurtuluş savaşında cephe gerisinde hizmet vererek bu vatana hizmet etti. Ve bugünde hizmet etmeye devam ediyor. Bizde Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak ilçemizde ilk kez geçtiğimiz yıl kadın kollarımızı kurduk. Aktif ve etkili olarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

 

Bu süreçte Gop El Ele Derneği ile ortak çalışmalarda imza attık. Derneğimiz ile bir çok etkinlik gerçekleştirdik. Bu etkinliklerde bizlerden desteğini esirgemeyen Gop El Ele Derneği Başkanı Sayın Nezihe Usta Hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.