Kızılay Mevlid Kandili'nde İkramda Bulundu

Sosyal dayanşmanın yanı sıra milli ve dini değerleri hiçbir zaman göz ardı etmeyen Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Mevlid Kandili dolayısıyla Gaziosmanpaşa'da 16 mahallede bulunan 16 camide cemaate gül suyu ve lokum ikramında bulundu.

 

Mevlid Kandili nedeniyle bir  açıklamada bulunan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Peygamberimiz tüm insanlığa doğruluğu, emaneti korumayı, insan haklarına saygıyı, yetim ve kimsesizleri gözetip kollamayı, insanlara iyilik yapmayı ve daha bir çok güzel ahlak öğüdünden bulundu. Hazreti Peygamberimizin tüm insanlığı onurlandırmak üzere dünyamıza gelişi dolayısı ile idrak ettiğimiz Mevlid Kandili tüm islam alemine kutlu olsun.

 

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak bizlerde bu gecede Gaziosmanpaşa'da 16 mahallede 16 camide  ibadet yapan cemaatimize gül suyu ve lokum ikarmında bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlere her türlü desteği veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya bu çalışmamıza verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunarım." Dedi.