Kızılay Regaip Kandili'nde İkramda Bulundu

Sosyal yardımların yanı sıra milli ve dini değerleri hiçbir zaman göz ardı etmeyen Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Regaip Kandili dolayısıyla Gaziosmanpaşa'da 16 mahallede bulunan 16 camide cemaate gül suyu ve lokum ikramında bulundu.

 

Regaip Kandili nedeniyle bir  açıklamada bulunan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Regaip Kandilimiz ile mübarek üç aylara girmiş bulunmaktayız. Allah’ın rahmetinin üzerimize yağdığı, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, mübarek üç ayların manevi ortamının başlangıcı olan  Regaib Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.


        Bu gecenin hürmetine yapılan dualarımızı, af ve mağfiret dileklerimizi yüce mevlam inşallah kabul eyler.  

        Böylesi mübarek günlerde elimizi ve gönlümüzü herkese açarak yardımlaşma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularımızı güçlendirmeliyiz.

        Bu duygu ve düşüncelerle Gaziosmanpaşalı hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Regaib Kandili'ni ve Mübarek Üç Aylarını tebrik ediyorum.

 

         Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak bizlerde bu gecede Gaziosmanpaşa'da 16 mahallede 16 camide  ibadet yapan cemaatimize gül suyu ve lokum ikarmında bulunduk. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar bizlere her türlü desteği veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'ya bu çalışmamıza verdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkürlerimi sunarım." Dedi.