Kızılay yeni yıla sahada başladı.

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, dolu dolu bir çalışma ile geçirdiği 2021 yılı sonrası, 2022 yılının ilk gününde de yine sahada çalışmlara devam etti.

 

Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi, 2022 yılının ilk günü olan Cumartesi günü Barboros Hayrettin Paşa Mahhallesi'nde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yeni yıllarını kutlayarak kavurma ve yağ dağıtımımızı gerçekleştirdi.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, çalışmalarla ilgili yaptığı kısa açıklamada; "Öncelikle tüm milletmize  2022 yılında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Kızılay olarak bugüne kadar ihtyiyaç sahibi ailelerimizin yanında olmaya çalıştık. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz.  2022 yılına girdiğimiz bu ilk günde de yine sahada ihtiyaç sahiplerimizin yanında olmaya devam ettik." Dedi.

 

Ayrıca mahallelerde yaşıları da özel olarak ziyaret eden Kızılay ekibi, onların hatırlarını sorup gönüllerini almaya devam ediyor. Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak yapılan yaşlı ziyareti ile ilgili olarak, "Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak 2022 yılının ilk gününde Karayolları Mahallemizde oturan Hanife Teyzemize Sağlık, Huzur ve Mutluluk temenlisinde bulunarak; Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA’nın selamlarını ilettik." Dedi.