Kızılay ziyaretinde Başkan Usta'ya sevgi çıktı.

Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde bir aileye hasta ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Usta'nın adı geçmesi üzerine, Kızılay Şube Başkanı İsmail Yamak Başkan Usta'yı arayarak aile ile görüştürdü.

 

Ziyaretle ilgili olarak konuşan Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Kızılay olarak yaptığımız ev ziyaretlerine yine devam ettik. Bugün Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde Hayrettin amcamı ve Ayşe teyzemize geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyarette Belediye Başkanımız Hasan Tahsin Usta'nın selamını ilettiğimizde, ailemiz Başkan Usta'yı çok sevdiklerini ifade etti.  Bizde o anda Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'yı arayarak ailemiz ile görüştürdük. Görüşmeden dolayı ailemiz ve Başkanımız Usta son derece memnun oldular. Bu arada ailemizin bazı taleplerini Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'nın aracılığı ile çözüme kavuşturduk.

 

Bizlere destek ve katkılarını hiç bir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya teşekkürlerimizi iletiyorum." Dedi.