Küçük Bedirhan’ın ismi parkta yaşatılacak

Geçirdiği rahatsızlık sonrası hastanede 33 gün tedavi gören ancak kurtarılamayarak hayata veda eden 11 yaşındaki Bedirhan Yücel’in ismi, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla yaşadığı semtteki bir parka verildi.

Bir akşam eve geldiğinde fenalaşan ve ailesi tarafından hastaneye kaldırılan küçük Bedirhan, 33 gün komada kaldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybeden Bedirhan, 31 Ağustos günü hayatını kaybetti.

Eyüp Asımın Nesli İmam Hatip Ortaokulu’nun başarılı öğrencileri arasında yer alan ve yetenekli bir sporcu olan küçük Bedirhan’ı öğretmenleri ve sınıf arkadaşları da unutmadı. Sırasına çiçekler bırakan arkadaşları, küçük Bedirhan’ın sevgi dolu, neşeli, saygılı ve çalışkan bir öğrenci olduğunu anlattılar.

Aynı zamanda iyi bir futbolcu olan Bedirhan’ın en büyük hayali Beşiktaş’a transfer olmaktı. Mahalle arasında top oynamak yerine yeteneklerini geliştirmek için amatör futbol kulübünde antrenmanlara çıkan Bedirhan, buradaki takım arkadaşları arasında da sevilen bir çocuktu.

Tedavi süresince Yücel ailesini bir an olsun yalnız bırakmayan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, aile ile sık sık bir araya gelerek acılarını paylaşıyor. Son olarak küçük Bedirhan’ın isminin verildiği parkta baba İbrahim Yücel ve anne ile bir araya gelen Başkan Aydın, aileye taziyelerini bir kez daha iletti. Küçük Bedirhan’ın ismini yaşatmak için parka Bedirhan Yücel Parkı adını verdiklerini söyleyen Başkan Aydın, “Bedirhan hayat dolu bir çocuktu. Bu parka onun ismini verdik. Onun yaşıtları bu parkta oynayacak, onu hatırlayacak ve onun için dualar da edecekler” dedi.

Baba İbrahim Yücel de zor günlerinde her zaman yanlarında olan Başkan Remzi Aydın’a destekleri ve çocuklarının ismini Yeşilpınar’daki parka verdiği için teşekkür etti.