Küçükköy Kız Meslek Sizler İçin Yenileniyor!

Küçükköy Kız Meslek Bölge Halkı İçin Yıkılıp Yeniden Yapılacak.

 

Gaziosmanpaşa Küçükköy Kız Meslek Lisesi gerek deprem güvenliği gerek donanım ve kapasite artırımı için yıkılıp, yeniden yapılacak.  Yeni binada 40 derslik ve donanımlı 20 atölye yer alacak. Okulun bahçesi avlu gibi olacak. Binalar bahçeyi çevrelediğinden, bahçedeki öğrenciler dışarından görülemeyecek, rahatsız edilmeyecek. Okul yapım ihalesinin 20 Kasım'da yapılması bekleniyor.

 

Gaziosmanpaşa bölge halkının öğrencileri için yenilenecek olan okul, bölgede ki yakın okullardan birine bir yıllığına taşınması gerekecek.  Bu taşınma işi en uygun olarak bölgede bulunan Yeni Mahalle İlkokulu, Sakarya İlkokulu ve Dumlupınar Ortaokulu’ndan birine olması gerekecek. Belki ilkokullar aynı binaya, Kız Meslek boşalan ilkokul binasına gidebilir.

 

Sonuçta bu ilkokul ve ortaokullarda okuyan birçok öğenci, yarın bir gün Kız Meslek Lisesi'ne gidecek. Bölge halkına ve öğrencilerine hizmet verecek olan bu okulun yapımı sırasında biraz özveri gerekecek.

 

Yıldıztabya'da aynı durumda olan İmam Hatip Lisesi yıkıldı yeniden yapılıyor. İmam Hatip öğrencileri, yakındaki Yıldıztabya İlkokulu'nda dönüşümlü olarak eğitim alıyor. Sonuçta burada bulunan İmam Hatip, o bölgedeki öğrencilere hizmet ediyor.

 

Aynı duyarlılık Küçükköy Kız Meslek Lisesi'ni misafir edecek olan okulun velileri tarafından da gösterilmesi bekleniyor! 

escort halkalı