Küçükköy METAL Tübitak 4006 Bilim Fuarı Törenle Açıldı

Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa,  Kaymakam Numan Hatipoğlu, Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mehmet Usta, İlçe Şube Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürleri, STK temsilcileri,  siyasi parti temsilcileri,  öğrenci ve veliler katıldı.

 

Okul Müdürü Gülfem Yelenlibağ fuarla ilgili misafirleri bilgilendirerek, TÜBİTAK’ın desteği ile TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında toplam 13 projede özverili çalışmalar sonucunda ortaya koyulduğunu, proje çalışmalarının her birinin ileride başarılı çalışmalara atılacak büyük imzaların ilk basamağı olabileceğini söyleyerek “Bizlerin hayal edemediği şeyleri hayal edebiliyorlar” dedi.

 

 İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Usta konuşmasında “ Yıl boyu öğrencilerimiz tarafından proje hazırlıkları yapıldı. Projelerin tamamı öğrencilerimizin araştırmaları ve merak ettiği konularla ilgili hazırladıkları projelerdir. TÜBİTAK Bilim programı öğrencilerimizin projelerine büyük destek olmuştur. Bizler öğrencilerimizin yıl boyu büyük heyecanla hazırladıkları projeleri hep birlikte göreceğiz. Bizlerin hayal edemediği şeyleri hayal edebiliyorlar. Bu programda emeği geçen başta okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum“ dedi.  

 

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'da bir konuşma yaparak  ''Eğitim kurumlarına belediye olarak gerekli desteği her zaman veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde nelerin yapılacağını hep birlikte görüyoruz. Çocuklarımızı hep birlikte gelecek yüzyıllara göre yetiştirmeliyiz. Onlar da kendilerinden sonra gelecek nesilleri yetiştireceklerdir. Bugünkü bilim fuarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Birlik ve  beraberliğimiz daim olsun inşallah “ dedi.

 

Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin  13 proje ile katılacağı TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışına katılan Kaymakam Numan Hatipoğlu, İlk olarak projeleri yakından inceledikten sonra öğrenciler ve  öğretmenler ile sohbet etti.

 

Gaziosmanpaşa  Kaymakamı Hatipoğlu,  bilim fuarında bilime sanata verilen değerin öğrencileri sosyal, akademik ve psikolojik yönden başarılı kıldığını söyledi.

 

Numan Hatipoğlu  "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yapmış olduğu birbirinden değerli projeler bizlere gelecek için umut verdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" dedi.