Küçükköy Esnaf Odası Girişimcilik Kursu Başlıyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası, Üniversiterle birlikte ihaleyi kazandı.

İş-Kur'un son olarak açmış olduğu Girişimcilik Kursu ihalesini, İstanbul Gelişim Üniversitesi, İstanbul  Aydın Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Biruni Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Kültür Üniversitesi ve Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası kazandılar.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası Eğitim Merkezi'nde İş-Kur ve KOSGEB ortaklığı ile Girişimcilik Kursu verilecek. Kursta Şubat 2017 tarihine kadar 25'erli kurlar halinde 300 kişi eğitim alacak. Müracatlar Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası'na bizzat yapılacak. İlk kur müracatlarının mülakatları 24 Ekim'de yapılacak olup, eğitim 1 Kasım'da başlayacak. Her kur için müracat alınarak, mülakatlardan sonra eğitimler başlayacak.

Girişimcilik Kursu 9 gün boyunca sürecek ve saat 9:00 ile 15:00 arasında Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Odası Eğitim Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya konuyla ilgili olarak;  "İş-Kur, Kosgeb ve Esnaf Odamız işbirliği ile yeni işyeri açacak girişimcilere yeni döen kurslarımız başlıyor. Geçmişte açtığımız kurslarımızda eğitim alan bir çok girşimcimiz kendi işyerlerini açtılar. Odamız bu yılda büyük bir başrı göstererek ihale sonucu 300 kişilik kontenjanla kurs açmaya hak kazandı. Odamızın esnafımıza ve girişimcilerimize yönelik çalışmları sürecektir." Şeklinde konuştu.