Küçükköyspor dünyaları kaçırdı

Karşılaşmayı Burak Taşkınsoy, Armağan Çekinmez, Samet Özkul hakem triosunun yönettiği maçta Yeşil-Siyahlılar adeta tek kale oynadılar. 

Arkasına taraftar desteğini de alan ve maça hareketli başlayan ev sahibi ekip oldu. İlk dakikalarda bulduğu gol pozisyonlarından yararlanamayan Küçükköyspor, mücadelenin 27. Dakikasında bulduğu net bir gol fırsatını da kaçırmış oldu. İlk yarıda oyunu ele alan Yeşil-Siyahlılar sağdan ve soldan yapılan ortalarla rakip kaleyi zorladı ancak bu atak ve pozisyonlardan da eli boş döndü. İki ekip içinde önemli olan bu karşılaşmanın ilk yarı sonucu 0-0 biterken gözler ikinci yarıya çevrildi. 

İkinci yarıya da dinamo bir şekilde başlayan ev sahibi Küçükköyspor ataklarına hız kesmeden devam etti. Müthiş bir ambiyans içinde geçen maçta 57. Dakikada Gökhan Tandoğan’ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu az farkla dışarıya gönderdi. Kaçan bu kadar golden sonra Pendik temsilcisi net bir fırsat yakaladı ancak kaleci Serkan başarılı oldu.Hemen kendisini toparlayan Gülendağ Esen’in oyuncuları 65 ve 72. Dakikada kaçan 2 gol pozisyonundan da faydalanamadı. 78. dakikada yapılan faule tepki gösteren Pendik temsilcisinin futbolcuları aynı dakika içinde 2 sarı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşun ardından içeriye açılan ortayla kafa topuna yükselen Gökhan Tandoğan bu vuruştan da rakip fileleri havalandıramadı. Sağdan açılan iyi bir ortayla havada buluşan Diallo kafa vuruşundan da gol sesi çıkartamadı. Kaçan bu kadar golün ardından karşılaşmanın son dakikasına doğru gelirken Gökhan Tandoğan kaleciyle tekrardan karşı karşıya geldiler ve topu kalecinin üstüne nişanladı. Topu sektirip ardından Küçükköyspor’un futbolcusu olan Suat’ın önünde kaldı ve Suat’ın vurduğu şut direğin yanından dışarıya çıktı. 

Gol pozisyonlarından yararlanamayan Yeşil-Siyahlılar kendi evinde Pendik temsilcisi Dolayobaspor ile puanları paylaştı.