Kurban bağışlarınız için Kızılay yanıbaşınızda.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, vekaletle kurban bağış konusunda Kızılay ekibinin ilçe genelinde broşür dağıtımı gerçekleştirerek,  bilgilendirici afişleri çeşitli yerlere astıklarını söyledi.

 

Başkan İsmail Yamak konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: ''2007 yılından beri vekaletle kurban kesimi yapan Türk Kızılay, geleneksel hale getirdiği vekâletle kurban kesim kampanyası bu yıl hem yurt içi hemde yurt dışında devam ediyor.

 

Bu yıl yine 'Kurbanın bereketini yıl boyu yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye' sloganı ile hizmet veriyoruz. Kurban bağışlarını Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi'ne gelerek makbuz karşılığında yapabildiğiniz gibi, eft, havale ve Türk Kızılay'ın 'kızılay.org.tr' internet sayfasından online olarakta yapabiliyorsunuz. Türk Kızılay, 2021 yılı için kurban vekalet bedelini yurt içinde 1050 TL, yurt dışında ise 125 dolar veya 105 avro olarak belirledi." Dedi.

 

Kesilen kurbanlar yurt içinde Et ve Süt Kurumu tarafından kavurma veya kıyma konservesi haline getirilerek, yıl boyunca ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Yurt dışında ise kurbanlar pay edilerek dağıtılacak.

 

Gaziosmanpaşa'da Kızılay'a kurban bağışında bulunmak için şubeye uğramanız yeterli oluyor. Sarıgöl, Ordu Caddesi No:19 D:5 (Belediye karşısı) adresinde  bulunan Kızılay'a uğrayarak bağışınızı yapıp, makbuzu alabilirsiniz.