Mayo

Yüzmek için özel olarak tasarlanan bu ürünler oldukça şık detayları ve tasarımları ile her kadının seveceği cinsten mayolar mevcuttur.

Bu tarz mayoların yaygın olmasının sebebi ise ürünlerin oldukça farklı birbirinden güzel çeşitliliği ile var olması ile açıklanabilir. En popüler ve en çok kullanılan plaj ürünleri arasında yer alan mayolar açık ton severlere ya da desenli mavi, turkuaz ya da yandan bağlamalı modelleri ile hitap etmektedir. Bu sayede pek çok mayo ürününü gören kullanıcılar istedikleri ürünü arasından hemen kendine uygun olanını seçerek satın alabiliyor. Ülkemizde gelişen tekstil sektörü sayesinde daha da kolay bulunabilen mayo çeşitleri, her türlü tatil dükkanlarında ya da internet sitelerinde mevcut hale geliyor.

 

Mayo Fiyatları

Mayolar, yapıları gerekçesi ile fazla bir kumaş tüketiminden kaçınılarak oldukça ucuz fiyatlara üretilebilen ürünlerdir. Böylelikle isteyen kullanıcılar istedikleri fiyatlara uygun mayoları bulabiliyorken isteyenler https://www.dagi.com.tr/kategori/mayo adresi üzerinden alışverişlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyorlar.