Mayo Modelleri

Mayo plajda tercih edebileceğiniz özel giysiler arasındadır. Mayo modelleri geniş yelpazede sunularak herkese hitap ediyor.

Vücut ölçüleriniz, vücut tipiniz hangi mayonun sizin için uygun olduğunu gösterir. Almak istediğiniz mayo için hem kişisel zevklerinizi göz önünde bulundurup hem de doğru bir seçim yapmalısınız. Mayo modelleri için farklı kumaşlar, farklı tasarımlar oluşturulmuştur. İşte detaylar…

2021 Trend Mayo Modelleri

Mayo modellerinde kalın askılı olanlar, ince askılı olanlar, boyundan bağlamalı mayo gibi çok sayıda model olabilir. Tüm modeller için aynı zamanda kumaş türünün de farklı olması tercihtir. Saten detaylı olan mayolar, dantel detaylı olan mayolar gibi seçenekler oluşturulmuştur. 2021 trend mayo modelleri nedir? Genel anlamda moda olan mayo modelleri için dantel ve transparan detayları olan mayoların moda olduğunu söyleyebiliriz. Çok daha gösterişli olduklarından, giyecek olduğunuz plajı da düşünerek ona göre de bir seçim yapabilirsiniz.

Kilolular Hangi Mayoları Tercih Etmeli?

Mayo tercih etmek, kilolu olan kişilerin vücutlarını daha toplu göstermeleri açısından önemlidir. Bunun için kilolu kişilerin aklına ilk olarak gelen mayo olur. Ancak bunun dışında mayo modelleri de son derece önemlidir. Mayolarda ikili askı ve kalın olanları tercih etmek, büyük göğüsleri olan kişiler için daha rahat ettirir. Basenleri büyük olan kişiler için ince göstermek açısından göğüs bölgenin aşağı doğru ince detaylı olması önerilir. Kilolar hangi mayoları tercih etmeli yanıtı verilmiştir.

Siz de tüm mayo modelleri için https://fifthsenseshop.com/collections/mayo-modelleri adresini ziyaret edebilirsiniz.