Mehmet Aslan: İyi Parti vatanseverlerin ortak buluşma noktası oldu.

Mehmet Aslan ile editörümüz Ali Şükrü Kara meydanda stant çalışmasında görüştü.

 

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, her gün ilçe meydanında stant açarak seçim çalışmalarına burada da devam ediyor.  İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız, sanatçı milletvekili adayı Mehmet Aslan ve Hüseyin Öndeş ile meydan da stant çalışması yaparken bir araya geldik.

 

Sanatçı Mehmet Aslan ile meydanda kıs bir söyleşi gerçekleştirdik. 1983 doğumlu Aslan, siyasette yeni değil. Daha önce MHP’de il başkan yardımcılığı yapmış ve milletvekili adayı olmuş bir isim.

 

Gerek yurt dışı gerekse yurt içinde eğitim alan Aslan, Psikoloji, İşletme gibi bölümleri ayrı ayrı bitirmiş durumda. 

 

Yurt dışından döndükten sonra dizi teklifleri aldığını belirten Aslan, bu teklifleri değerlendirerek kabul ederek, ‘Nefes nefese’ dizisi ile sanat hayatına başladığını söyledi.

 

Siyasi yaşamı ile ilgili konuşan Aslan, “Ben milliyetçi duygularla yetiştim. Bu nedenle MHP’de siyasete başladım. İstanbul İl başkan yardımcılığı yaptım, milletvekili adayı oldum.  MHP’nin kongre süreçlerinde Sayın Meral Akşener’e haksızlık yapıldığını gördüm ve Meral hanımla hareket etme kararı aldım.  İyi Parti’de kurucu üye oldum.  İyi Parti herkesi kucaklayan, vatanseverlerin ortak buluşma noktası oldu.

 

İyi Parti’den milletvekili adayıyım, seçimlerde bir hayli iddialıyız. İstanbul ikinci bölgede sekiz milletvekili çıkartacak durumdayız.”

 

Sanatçı siyasetçi olarak konuşan Aslan, “Her sanatçının bir siyasi fikri olabilir. Ama bu rant sağlamak, belediyelerden konser kapmak, sponsorluk almak için olmamalı. Ben İyi Parti’de siyasi mücadeleye devam ediyorum. Seçim çalışmalarında insanların bize olan sevgisini, sempatisi görüyorum.  Bu da bizi son derece memnun ediyor. İyi Parti’ye sempati kazandırmak, seçmek kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor. Gaziosmanpaşa’daki ilgiden de son derce memnunum” dedi.