Mehmet Halil Hayta: Gaziosmanpaşa'nın Derdine DEVA Geliyor.

Deva Partisi Gaziosmanpaşa Kurucu İlçe Başkanlığı'na Mehmet Halil Hayta atandı.

 

Gaziosmanpaşa'nın spor, siyaset ve cemiyet hayatında tanınan isimlerinden olan İş İnsanı Mehmet Halil Hayta, Deva Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı olarak atandı. Mehmet Halil Hayta, yeni yönetim oluşturma çalışmalarına hızlı başladı.

 

Deva Partisi İlçe Başkanı olarak ilk açıklamasını Gophaber'e yapan Mehmet Halil Hayta, "Deva Partisi hiç bir siyasi mirasın üzerine konmaya çalışmadan, tamamen kendi ilke ve doğruları üzerinde Sayın Ali Babacan Genel Başkanlığı'nda siyasi hayatına başladı.


Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı  görevini bana layık gören Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve İstanbul İl Başkanımız Sayın Dr. Erhan Erol'a teşekkür ediyorum.

 

Bizde bu görevi layıkıyla yerine getirmek için hızlı bir çalışma içerisine girdik. İlk günden partimizde siyaset yapmak isteyen binlerce gönüllü olduğunu gördük. Bu gönüllülerimiz çoğunu, ilk kez siyaset yapmak isteyen Gaziosmanpaşalı hemşerilerimiz oluşturuyor.

 

Bizler gönüllülerimiz ve bu süreçte bize katılan arkadaşlarımızla teşkilat oluşturarak Gaziosmanpaşa'nın derdine Deva olmaya geliyoruz.

 

Gaziosmanpaşa'da yola çıkarken, buradan tüm Gaziosmanpaşalı hemşerilerimi bir kez daha Deva Partisi'ne davet ediyorum. Deva Partisi'nde siyaset yapmak, görev almak, katkı sunmak isteyen herkese kapımız açık.

 

Gaziosmanpaşalı hemşerilerimi Deva Partisi ilçe merkezimize  sıcak çayımızı, kahvemizi içmeye ve samimi sohbetimize katılmaya davet ediyorum.  Güçlü yarınlara sizlerle birlikte yol almak istiyoruz." Dedi.