Mehmet Usta özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta'yı, editörümüz Ali Şükrü Kara makamında ziyaret etti.

 

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, kurumlarla istişare halinde sahada özverili şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Müdürü Usta, zaman zaman okulları ziyaret ederken; zaman zamanda yeni projelerle ilgili çalışmalara katılıyor.

 

Kayıt süreci ile başlayan yeni eğitim öğretim döneminde bir sıkıntı yaşanmadığı gözlendi. Öğrencilerin okullara yerleşimi sıkıntısız şekilde tamamlandı. Okullarda şu ana kadar büyük bir olay meydan gelmedi.

 

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, okullarda yeni uygulamaya giren güvenli okul projesi kapsamında okul timlerinin son derece iyi çalıştığını belirterek, emniyete teşekkür etti. Okul önlerinde uyuşturucu satışlarının sıfırlandığını belirten Müdür Usta, öğrencilerin, velilerin ve Gaziosmanpaşalıların kafasının rahat olduğunu belirtti.

 

Deprem sonrası bazı okulların taşınması gerektiğini belirten Müdür Usta, Gaziosmanpaşalı velilerin duyarlı olduğunu, taşınma durumlarını anlatınca anlayışla karşılayabildiklerini ifade etti.

 

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, eğitimde kaliteyi ve başarıyı yükseltmek için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.