Mehmet Özçelik Gaziosmanpaşaspor'u konuştu.

Gaziosmnapaşaspor'da Mehmet Özçelik ile ağabey başkanlık formülü...

Gaziosmanpaşaspor'da yaşanan bazı sıkıntılar ve yaşanan başkanlık değişimlerinin ardından kulüpte yeni bir gelişme ortaya çıktı. Bazı gruplar kulübün eski yöneticilerinden Mehmet Özçelik'e giderek sıkıntılara çözüm bulmasını, hatta başkan olmasını istediler. Gelen bu teklifleri doğrulayan Mehmet Özçelik, başkanlıktan ziyade kısa süre ağabeylik yapabileceğini söyledi.

Mehmet Özçelik konu ile ilgili olarak Gophaber'e şu açıklamalarda bulundu "Bazı arkadaşlar kulüp konusunda benden yardım istediler. Kulüpte bazı sıkıntıların yaşandığını, bu sıkıntıları çözme konusunda birleştirici bir liste yaparak başkan olmamı istediler. Bazı arkadaşlarla bende görüştüm. Kulübün ve Gaziosmanpaşa'nın geleceği için bu görevi kabul etmem gerekiyor. Bu konuda benim yapabileceğim kısa süreli başkanlık ve ağabeylik olur. Bir yıl yaparım, bir yılın sonunda kongreye giderek kulübün yeni başkanının seçilmesini sağlarız. 

Bu noktada Sami Mendi, Süleyman Karadayı, Hüseyin Kolçak, Cüneyt Aytop, Mehmet Toprak gibi arkadaşlarında bulunduğu bir yönetim listesi oluşturmak isterim. Bu arkadaşlarla kulübün kurumsal temellerini yeniden oturtarak, kurum hüviyetine kavuşturmak öncelikli hedefimiz olmalı. Bunun için bir sezon yeterli olur. İşte bu arkadaşların hizmet çeşitliliğinde bizde varız demeleri halinde başkanlığıma talip olduğumu kamuoyuna duyururum."