Mekke'nin Fethi Gaziosmanpaşa'da Kutlandı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mekke'nin Fethi'nin 1388'inci yıldönümü dolayısı ile Türkiye’nin 81 ilinde ve 600 farklı noktada ''Mekke’nin Fethi'' programı düzenledi.

 

Mekkenin Fethi programına katılan ve bir kutlama mesajı yayınlayan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Recep Polat şunları ifade etti;

 

"İstanbul’ün, Kudüs’ün ve diğer islam beldelerinin fethine ilham olan Mekke’nin fethi dünya tarihinin en önemli olaylarından birisidir.

Dünyada ki ilk mabet, cenabı Allah’ın evi kabeyi içinde barındıran ve Efendimizin doğduğu ve büyüdüğü o kutlu beldenin, Mekkenin bir komutanlık dehası olarak peygamber efendimiz tarafından kan akıtılmadan feth edilmiş olması çok önemlidir.Mekke’nin fethi ile aynı zamanda gönüllerde feth edilmiştir.

Bizlerin yeni fetihler için özümüze dönmemiz ve gençlerimizi ahlak ve maneviyat ışığında, örf ve adetlerimize göre, vatan ve millet sevgisi ile yetiştirmemiz gerekmektedir.

Bu noktada Anadolu gençlik derneğimiz çok güzel bir vazifeyi ifa etmektedir.    

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Mekke'nin Fethi'nin 1388'inci yıldönümü sebebiyle Türkiye’nin 81 ilinde ve 600 farklı noktada eş zamanlı olarak “Mekke’nin Fethi” programları düzenledi.

İstanbulda 47 farklı noktada gerçekleştirilen kutlama adreslerinden biriside Gaziosmanpaşa idi. Bizlerde bu çoşkulu programa katılma fırsatı bulduk ve bunun memnuyetini yaşadık. AgD Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Mehmet Koç un konuşması ile başlayan program, AGd il başkanı Yunus Genç’in konuşmaları ile devam etti.

Sinevizyonlar ve AGD kış et öğrencilerinin ezgi ve marşları ile katkı verdikleri program umre ve kudüs çekilişleri ile devat etti ve nihayet ilahiyatçı ümit baz hocamızın çok güzel sunumları ile nihayete erdi.

Bu güzel programdan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederken,  tekrar bu vesile ile Mekkenin fethinin 1388.yılının hayırlara ve yeni fetihlere vesile olmasını niyaz ediyorum."