Meral Akşener için ilk imzalar Gaziosmanpaşa'da atıldı.

İyi Parti seçim kararına sahada çalışırken yakalandı...

 

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tarih açıklanmasından sonra, İyi Parti'de Meral Akşener'in aday olması için ilk imzalar  Gaziosmanpaşa'da atıldı.  Saha çalışmaları için Gaziosmanpaşa'da bulunan Genel İdare Kurulu üyemiz Havva Baș ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Can Buğday seçim kararını burada öğrendiler.  İki genel merkez yöneticisi seçim kararını duyar duymaz Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için dilekçelerini yazarak imzaları attılar.

 

Genel İdare Kurulu Üyesi Havva Baș ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Can Buğday, İyi Parti Genel Başkanı Meral AKȘENER'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için gereken imzalı dilekçeyi, İYİ Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlık makamında imzaladılar.

İyi Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Cengizhan Yıldız seçim tarihi açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, "İyi Parti olarak hızlı bir şekilde teşkilatlanan ve seçimlere hazır duruma gelen partiyiz. Partimize her gün üye olmak için akın akın hemşerilerimiz geliyor. Bu ilgi bize daha fazla çalışma azmi veriyor. Seçim tarihi açıklandığında genel başkan yardımcılarımızda sokakta, Gaziosmanpaşalı hemşerilerimizle birlikteydik. Bu birlikteliğimiz daha da artacak. Genel Başkanımız Meral Akşener'i Cumhurbaşkanı yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." Şeklinde konuştu.

 

 

Belediye otobüsünde üye kaydı.

İyi Parti ilçe yöneticileri, seçim kararının ardından vites yükseltti. Tam saha çalışmaya başlayan İyi Partililer, belediye otobüsünde de üye kaydı yapmaya başladı.

 

İyi Parti seçimlere hazır

İyi Parti teşkilatı seçim kararının ardından, mahalle başkan ve yönetimleri ile ilçe merkezinde bir araya gelerek seçimlere hazır olduklarının mesajını verdiler.