Meşale Kızılay Gençlerine Emanet

Kuruluş ve kurtuluşa giden yolun başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'un 103. yılında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile Gaziosmanpaşa'da Fener Alayı düzenlendi.

 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin düzenlediği Fener Alayı'na Kızılay yoğun  katılım ile büyük destek verdi.  Fener Alayı Meşalesi Türkiye'nin geleceği olan gençlere, Kızılay Gençlerine emanet edildi.  Gençler binlerce Gaziosmanpaşalı ile birlikte Pazariçi'nden Gaziosmanpaşa Meydana kadar yürüyüş gerçekleştirdiler.

 

Başkan Usta'ya gençlere verdiği değer dolayısı ile teşekkür eden Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Fener Alayı Meşalesi'ni gençlerimize emanet eden Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ta teşekkür ediyorum.  Başkanımızın gençlerimize duyduğu güven, Çanakkale gezisi ile perçinleşti. Bu ülkenin hangi şartlarda kurtulduğu, kurulduğunun daha iyi anlaşılması adına gençlerimizi Çanakkale'ye götürüyoruz. Tarihi yerinde bir kez daha görecekler.  Düzenlenecek olan bu gezi dolayısı ile Kızılay Gönüllülerimiz ve aileleri Başkanımız Sayın Usta'ta çok teşekkürlerini ilettiler.

Göreve gelmemize vesile olan ve geldiğimiz günden bugüne kadar tüm etkinliklerde bizlere verdiği destek ve katkılardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya minnet ve şükranlarımı sunarım." Dedi.