Meslekte Birlik Üyesi Mali Müşavirler İftarda Buluştu

İftar programına Gaziosmanpaşa, Sultangazi bölgesinde faaliyet gösteren mali müşavirlerin yanı sıra Küçükköy Vergi Dairesi Müdürü Cemal Terzi, Meslekte Birlik Dernek Başkanı Kadir Gurbetçi ve yönetim kurulu üyeleri de katılım sağladılar.

Program Gaziosmanpaşa Meslekte Birlik İlçe Başkanı Mehmet Yalçın’ın yapmış olduğu selamla konuşması ile başladı. Yalçın kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak sözü başkan Kadir Gurbetçi’ye verdi.

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Başkanı Kadir Gurbetçi yapmış olduğu konuşmada mesleğimizi daha ileriye taşımak mesleki problemleri çözmek adına büyük uğraşlar verdiklerini ve bu amaç uğrana gerekli maddi ve manevi çalışmaları aralık vermeden devam ettirdiklerini söyledi.

Mali Müşavirlik mesleğini angaryalardan kurtarmak adına daha yapılabilir hale getirmek için üst düzey bürokratlarla sürekli görüşerek çözümler aradıklarını ve en kısa sürede çözümlere ulaşacaklarını bunun için ellerinden ne gelirse yapacaklarını ifade ettikten sonra katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.